Stäng

Om Hejco

I drygt 60 år har vi på Hejco designat, utvecklat och tillverkat arbetskläder för alla de människor som arbetar med att ta hand om andra. Det började 1954 i Hyssna utanför Borås då Henry Johansson startade upp verksamheten Henry Johansson & Co, sedemera Hejco, med ambitionen att skapa arbetskläder med god kvalitet och funktion. Kläder som skulle förbättra arbetslivet för alla yrkesgrupper inom vård & omsorg, dental, städ, hotell, restaurang och kök.

Vårt fokus är kvalitet, funktion och lyhörd service. Idag har vi kommit en god bit på vägen i vår utveckling och är kända för den höga kvalitet som produkterna håller. Med Hejcos produkter kan man känna sig trygg i att få bästa passform och funktionalitet. Samtidigt sätter vi stort värde på lyhördhet och närhet till våra kunder för att kunna fortsätta utvecklas och tillgodose marknadens önskemål.

Hejcos kollektioner produktutvecklas i Sverige och vi arbetar målmedvetet med att ta ansvar i såväl sociala frågor som miljöskydd. Vår framtidsvision är att vara det ledande varumärket i Europa för arbetskläder inom vård & omsorg, dental, städ, hotell, restaurang och kök.

En del av Fristads Kansas Group

Fristads Kansas Group är Europas största leverantör av yrkes- och profilkläder med flera starka varumärken som Fristads, Kansas, Hejco, Acode, Martinson, B&C, Wenaas och Bragard. Koncernen bedriver verksamhet i mer än 20 länder, omsätter cirka 400 miljoner Euro, har tre egna produktionsanläggningar och cirka 1 600 medarbetare.

Omtyckta arbetskläder

Under åren har vi på Hejco helt enkelt jobbat med att tillverka riktigt bra arbetskläder för alla de människorna som arbetar med att bry sig om andra. En del av våra produkter har blivit så omtyckta att de blivit standard för flera yrkesgrupper. Klassiker som fungerar år efter år. Många är de som redan använder Hejcos kläder och kanske är det dags för er att prova dem ni med?

 

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ HEJCO 

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Snabb leverans
Trygg betalning
Miljövänligt packmaterial
Frakt 49: ex moms-