Stäng

Dags att glänsa på jobbet!

Vissa kanske tänker att arbetskläder är vad de är, punkt slut. Men vi på Hejco utvecklar hela tiden vårt utbud. Senaste tillskottet till vårt sortiment är en härlig kollektion av accessoarer. Vad sägs om ett par färgglada arbetsskor att matcha din outfit med? Spana in våra snygga sneakers från Skechers och matcha med funktionella stödstrumpor i glada färger. 

Och så vår nya favorit: små kläd-smycken i form av berlocker som du enkelt kan fästa på dina plagg med en liten hake. Vi kallar det “Sparkle by Hejco”. För visst vill vi väl alla kunna glittra lite mer i vardagen?

Sparkle – lägg till lite glitter i vardagen

Vem vill inte känna lite lyx och flärd på jobbet med en möjlighet till egen stil trots förutbestämda arbetskläder på arbetsplatsen? Det var så idén om Sparkle kom till oss. En möjlighet att lyfta redan snygga arbetskläder till en ny nivå och dessutom kunna göra det på sitt egna unika sätt. Flera olika varianter av smycken ger dig möjlighet att välja just din favorit och få ditt egna unika uttryck. Eller se till att just er arbetsplats har en gemensam nämnare i Sparkle. Bara fäst smycket enkelt i dragkedjekläppen så får du i vår mening ett helt nytt plagg.

PS. Vi har märkt att Sparkle funkar lika bra till jobb som på vardag och festligare tillfällen. I arbetsjackan på dagen, för att piffa upp en enkel topp med dragkedja eller som ett smycke på handväskan eller klänningen till kvällen.

Komfort, lätthet och lite färg – ett bra recept för glada fötter

Du som arbetar inom vård och omsorg, städ och service eller hotell och restaurang spenderar många och långa timmar på fötterna. Att skor inte bara är skor utan ett viktigt redskap för att dina fötter och din kropp ska orka, det vet vi. Därför har vi snygga och bekväma arbetsskor för alla fötter, oavsett om du söker en toffla, sandal, stilren sneaker eller en piffig färg att pigga upp din outfit med. Spana in dem nedan.

Sätt stilen med en personlig namnskylt

Sobert och klassiskt i pärlemor, modernt och stilrent med denim eller färglatt och piggt i starka färger? Matcha med kläderna, kliniken eller kanske efter dagsform. Nu lanserar vi namnskyltar i många vackra färger och mönster. Tack vare epoxibehandlingen får namnskylten en snygg 3D-effekt. Du väljer själv vilket fäste du önskar; nål, magnet eller clip, efter det du tycker passar bäst.

Välj mellan teckensnitten Calibri Bold och Times New Roman och om du vill ha en eller två rader med text. Ex. Namn på den översta och titel på den undre. Om du väljer en rad är max 17 tecken, inklusive blanksteg och med textstorlek 24 pt. Väljer man två rader är max 20 tecken inklusive blanksteg i textstorlek 18 pt.

Vi hjälper dig med din beställning på kundtjänst.
Kontakta oss på kundtjanst.se@hejco.com eller ring oss på 033-20 22 50.

Färggrant och praktiskt

Stödstrumpor och kompressionsstrumpor ger support och avlastning till trötta och svullna ben. Diskret svarta eller vita eller glatt färgglada? Hitta din favorit nedan. Dessutom har vi nu även sköna underkläder som matchar väl under arbetskläderna. Eller varför inte piffa upp din uniform med en färglad pennficka?

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Snabb leverans
Trygg betalning
Miljövänligt packmaterial
Frakt 49: ex moms-